Freeswerk

VIJF VLAKS:

Normex beschikt over een CMX 70U vijf vlaks bewerkingscentrum van DMG MORI. Deze machine kan in één opspanning vijf vlakken van een product bewerken, hierdoor kunnen er drie dimensionale producten gerealiseerd worden. Dankzij de optische meettaster kan er voor, tijdens en na het frezen gemeten worden om de hoogst mogelijke kwaliteit te behalen. Het maximale toerental van de machine ligt op 12.000 RPM, en heeft een gereedschapsmagazijn met 30 posities. Dankzij deze eigenschappen kunnen producten van groot tot klein gemakkelijk en nauwkerig bewerkt worden. 

Merk     DMG MORI

Model   CMX 70U

Bereik   L 750mm : B 600mm : H 520mm : B-as  -10° t/m +95° : C-as  360°

 

DRIE VLAKS:

Ook beschikt Normex over een VM 40 drieassig verticaal bewerkingscentrum van Hitachi Seiki. Deze machine, met een maximaal toerental van 6.000 rpm, beschikt over een verdeelkop en een gereedschappenmagazijn met 20 posities. De VM 40 is dermate stabiel en nauwkeurig dat ze ook wordt gebruikt voor slijpbewerkingen aan producten.

Onze freesbanken hebben een repeteerbare nauwkeurigheid tot wel 3µ (0.003mm). Wanneer een product nog nauwkeuriger moet kunnen wij dit in huis nabewerken in onze slijperij.

Merk     Hitachi Seiki

Model   VM 40

Bereik   L 560: B 410 : H 410

Alle producten worden in huis geprogrammeerd en/of ontwikkeld, voor meer informatie zie tabblad engineering.

Freesbank

 

Direct offerte aanvragen