Bedrijf

Normex specialiseert zich al sinds 1974 in fijnmechanica. Hierbij hebben we een reputatie opgebouwd met het verleggen technologische grenzen. Door het gebruik van de nieuwste technieken kunnen wij producten leveren met een diameter van 0,1 mm en een repeteernauwkeurigheid beneden ±1 µm.

Doormiddel van GRADE-2 Cleanliness kunnen wij onze producten van reinheid van verspanende halffabricaten of eindproducten garanderen.

Hiervoor stellen wij zeer hoge eisen aan zowel ons machinepark als het vakmanschap van onze medewerkers. We maken gebruik van uiteenlopende slijp- en bewerkingstechnieken om tot het gewenste resultaat te komen. Daarnaast zijn we pioniers op het gebied van laserlassen voor het assembleren van zo compleet mogelijke modules en apparaten. Door onze uitgebreide ervaring kunnen we onze opdrachtgevers het best mogelijke product bieden. Wij denken ook graag mee bij het ontwerpen van nieuwe producten, en kunnen als dat gewenst is zelfs het hele ontwerpproces op ons nemen.

Normex opereert momenteel met zes medewerkers, die door middel van in huis trainingen en externe cursussen up to date blijven van de belangrijkste ontwikkelingen in ons vakgebied. 

 

Direct offerte aanvragen