Bedrijf

Normex specialiseert zich al sinds 1974 in fijnmechanica. Hierbij hebben we een reputatie opgebouwd met het verleggen technologische grenzen. Door het gebruik van de nieuwste technieken kunnen wij producten leveren met een diameter van 0,1 mm en een repeteernauwkeurigheid beneden ±1 µm.

Hiervoor stellen wij zeer hoge eisen aan zowel ons machinepark als het vakmanschap van onze medewerkers. We maken gebruik van uiteenlopende slijp- en bewerkingstechnieken om tot het gewenste resultaat te komen. Daarnaast zijn we pioniers op het gebied van laserlassen voor het assembleren van zo compleet mogelijke modules en apparaten. Door onze uitgebreide ervaring kunnen we onze opdrachtgevers het best mogelijke product bieden. Wij denken ook graag mee bij het ontwerpen van nieuwe producten, en kunnen als dat gewenst is zelfs het hele ontwerpproces op ons nemen.

We stellen niet alleen hoge eisen aan de machines, ook het vakmanschap van onze medewerkers is zeer belangrijk om producten van het hoogste niveau te kunnen leveren. Zij krijgen een specialistische opleiding die grotendeels in eigen huis wordt verzorgd, want op dit niveau maakt vakmanschap het verschil. Normex telt momenteel tien medewerkers en is ISO 9001/2000 gecertificeerd.

Direct offerte aanvragen