English version
 
 


 
Voorbeelden van een aantal producten zoals die door Normex Medical het afgelopen jaar zijn gerealiseerd voor haar opdrachtgevers. Ter illustratie van de kennis en kunde die Normex in huis heeft en het niveau waarop wordt geopereerd.


Calibreerdraden
Calibreerdraden om de minimale doorgang van een hypotube voor dotternaalden vast te kunnen stellen. Uiterst fijne diameters rond 0,2 mm met toleranties beneden ± 1 µm vormen hier de uitdaging.

Hypotuber & Dotternaalden
Onderdelen voor het automatisch assembleren van de ‘hypotubes’ voor dotternaalden, waarbij Normex Medical zowel het ontwerp als de productie voor haar rekening heeft genomen. Het gaat hier om een complexe samenstelling van vier concentrische geleidehulzen, elk met specifieke eigenschappen en een wanddikte van slechts 0,06 mm.

Chirurgische draden
Chirurgische draden voor het inbrengen van stents. Net als bij de geleidedraden voor dotternaalden gaat het hier om uiterst fijne diameters, waarbij hoge eisen worden gesteld aan de oppervlaktekwaliteit.

Geleidedraden
Geleidedraden voor dotternaalden. De titaandraad heeft slechts een diameter van 0,18 mm, het tipje zelfs niet meer dan 0,09 mm.


 
 
Overzicht machinepark
Om aan de bijzondere eisen qua nauwkeurigheid en productformaat te kunnen voldoen beschikt Normex over een adequaat machinepark. Bekijk hier de verschillende machines.
 
Verschillende producten
Bekijk hier enkele voorbeelden van een aantal producten zoals die door Normex Medical het afgelopen jaar zijn gerealiseerd voor haar opdrachtgevers.
.
Download de Normex folder in .PDF formaat
De folder van Normex is ook te downloaden. Het formaat van de folder is 1 mb en is te openen met Acrobat reader. Zo kunt u nodig de folder zelf afdrukken.Niets van deze site mag zonder toestemming vooraf worden gebruik door derden.

Normex is een geregistreerde naam. Copyright © Normex Fijn Mechanische Industrie B.V. | Normex Medical B.V.