English version
 
  17 sept : nieuwe website online
  Vanaf heden is de vernieuwde website van Normex online met meer informatie over ons bedrijf....
 
 
 


 
Binnen Normex is Normex Medical volledig gericht op de medische sector, een marktsegment met geheel eigen kenmerken en specifieke eisen. Zo mogelijk nog sterker dan elders draait het hier om het ultieme maatwerk. Wat betreft ruwheid, rechtheid en minuscule afmetingen worden nog weer extra puntjes op de i gezet en toleranties rond ± 1 µm zijn eerder regel dan uitzondering. Aan de betrouwbaarheid van de producten worden binnen dit marktsegment begrijpelijkerwijs de hoogste eisen gesteld. Het betekent dat elke aflevering naar de klant zonder uitzondering wordt begeleid door een uitvoerig meetrapport waarin de eigenschappen en maakcondities zijn vastgelegd.

Vrijwel altijd gaat het ook om samengestelde producten tot zelfs complete modules en apparaten. De medische industrie is kortom een sector bij uitstek waar de grenzen van het haalbare worden opgezocht. Binnen Normex Medical zijn het vooral ‘moeilijke’ materialen als RVS en titaan die worden bewerkt, naast staal, aluminium en kunststoffen.

Bekijk een filmpje van het bedrijf
Neem contact met ons op
Ga naar 'Normex Fijn Mechanische Industrie'
 
Overzicht machinepark
Zeker in de medische sector draait het om maatwerk. Niet altijd lopen de ontwikkelingen in de medische wereld parallel met de mogelijkheden om de vereiste apparatuur ook beschikbaar te hebben.
 
Verschillende producten
Zeker in de medische sector draait het om maatwerk. Niet altijd lopen de ontwikkelingen in de medische wereld parallel met de mogelijkheden om de vereiste apparatuur ook beschikbaar te hebben.
Download de Normex folder in .PDF formaat
De folder van Normex is ook te downloaden. Het formaat van de folder is 1 mb en is te openen met Acrobat reader. Zo kunt u nodig de folder zelf afdrukken.Niets van deze site mag zonder toestemming vooraf worden gebruik door derden.

Normex is een geregistreerde naam. Copyright © Normex Fijn Mechanische Industrie B.V. | Normex Medical B.V.