English version
  17 sept : nieuwe website online
  Vanaf heden is de vernieuwde website van Normex online met meer informatie over ons bedrijf....
 
 
 


 
Onder de Normex-vlag is Normex Fijnmechanische Industrie de specialist op het gebied van fijnmechanische componenten en samenstellingen voor een breed scala van marktsegmenten. Opdrachten kunnen variëren van relatief eenvoudig slijpwerk voor derden tot volledig geharde en verchroomde samenstellingen voor topspelers binnen hun marktgebied. Opdrachtgevers zijn onder andere te vinden binnen de lucht- en ruimtevaart, de automobielindustrie, de machine-industrie, de hydraulische sector en de ICT-industrie. Hoe divers ook het palet van opdrachtgevers, gemeenschappelijke noemer is de hoge prioriteit die wordt


toegekend aan zaken als nauwkeurigheid en oppervlaktekwaliteit. Buiten het directe technische vlak wordt er een hoge prioriteit toegekend aan korte doorlooptijden en leveringsbetrouwbaarheid. De materialen die worden bewerkt variëren van gereedschapstaal, RVS en aluminium tot titaan, koper, messing en kunststoffen.

Bekijk een filmpje van het bedrijf
Neem contact met ons op
Ga naar 'Normex Medical'
 
Overzicht machinepark
Om aan de bijzondere eisen qua nauwkeurigheid en productformaat te kunnen voldoen beschikt Normex over een adequaat machinepark. Bekijk hier de verschillende machines.
 
Verschillende producten
Bekijk hier enkele voorbeelden van een aantal producten zoals die door Normex Medical het afgelopen jaar zijn gerealiseerd voor haar opdrachtgevers.
.
Download de Normex folder in .PDF formaat
De folder van Normex is ook te downloaden. Het formaat van de folder is 1 mb en is te openen met Acrobat reader. Zo kunt u nodig de folder zelf afdrukken.Niets van deze site mag zonder toestemming vooraf worden gebruik door derden.

Normex is een geregistreerde naam. Copyright © Normex Fijn Mechanische Industrie B.V. | Normex Medical B.V.